CASE
STUDY

21 Queen Street

Leeds

  • 21 Queen Street with two storey extension
    21 Queen Street with two storey extension
  • 21 Queen Street before redevelopment
    21 Queen Street before redevelopment
  • Reception
    Reception
  • Top floor
    Top floor
  • Reception now
    Reception now
  • Reception before
    Reception before
  • Before…
    Before…
  • After
    After

Full height glass gives a sense of space and light‚ using argon filled panes to reduce solar gain

A tired old 1980’s building has been transformed into high specification Grade A office space and one of the most sought after addresses in Leeds’ business district.

Background

The virtually derelict Prince William House has been renamed, refurbished and topped with two new floors.

21 Queen Street is designed to exceed the expectations of the modern office occupier. It boasts a superior high quality specification, sustainable green credentials, flexible and efficient floor plates, and a mechanical & electrical specification to reduce the carbon footprint and running costs.

Key Facts

key Facts